poetry ZEN words

π’’π“‡π‘œπ“Šπ“ƒπ’Ήπ’Ύπ“ƒπ‘” π’΄π‘œπ“Šπ“‡π“ˆπ‘’π“π’»


So often we forget to take time for ourselves. Time to JUST BE one in stillness. Allowing the mind to calmly focus on the breath. Allowing the thoughts to flow through your mind, but NOT staying stuck in them. Allowing yourself to just be YOU. Stillness is very important for the mind & soul. A lot of us are scared to be alone, scared to face those lonely thoughts that do not stop lingering around. But when you meditate, it’s not really about β€œclearing the mind”, but it’s more about becoming AWARE of it and yourself, your body, your breath, your feelings, your heartbeat, your surroundings, the sounds… it’s about being in the PRESENT MOMENT. I understand how uncomfortable it can be to sometimes to face some of those negative thoughts, but the goal is to acknowledge them just for a quick second, ask yourself why these thoughts are lingering, understand the feeling and then finally release them as you bring your focus back to your breath.Β πŸ§˜πŸ»β€β™€οΈΒ πŸ§˜πŸ½β€β™‚οΈΒ #namasteΒ #meditation #selfawareness #stillness


Hello! :) Welcome! My name is Glory, I am a mom to an AMAZING little man! I am a home-body, low key-nerd who loves feeding her soul with knowledge. I am super goofy and super genuine! I care a lot about others and I am very compassionate and understanding. I love to read/research, blog, and spend time with my son :) I barely watch tv but I enjoy comedy and anime. I'm usually a jolly person. My passions are health and poetry. I am currently a Massage therapy student. I teach yoga & I am also certified as a personal trainer. I want to help people improve their lives. One of my goals in life is to help others reach a sane place mentally and a healthy place physically. We need both intertwined to properly cope.

0 comments on “π’’π“‡π‘œπ“Šπ“ƒπ’Ήπ’Ύπ“ƒπ‘” π’΄π‘œπ“Šπ“‡π“ˆπ‘’π“π’»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: